--2-- MEDA-SERVICE CLUJ


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 SC MEDA SERVICE S.R.L.
vineri, 19 Apr 2024 | 14:38
 
 


Despre noi

MEDA SERVICE

reclama

  MEDA SERVICE

Meda Service SRL va ofera solutii complete pt.ca dvs.sa va desfasurati activitatea intr-un cadru legal.Apeland la serviciile noastre va indrumam spre alegerea de produse optime la cele mai bune preturi si care se potrivesc cu activitatea dvs.

 

Echipa MEDA SERVICE este formata din speciliasti in asistenta tehnica si programare ,iar principiile care stau la baza acestei echipe sunt respectul,devotamentul,seriozitatea,profesionalismul,promptitudinea si spiritul deschis.

 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza analiza profilului si nevoilor individuale a fiecarui beneficiar,a cerintelor si asteptarilor acestuia.Rezultatul obtinut va fi un raport optim pret-calitate.

 

Va oferim o gama larga de case de marcat(peste 20 de modele),cantare electronice comerciale,cantare pt.bijuterii,cantare de laborator,cantare cu imprimare etichete,cititoare coduri de bare cu laser sau led-uri,imprimante fiscale,departamentale sau pt.etichete coduri bare,sisteme POS pt.casele de schimb valutar,masini numarat bani(bancnote si monezi),etichetatoare pret(simple sau cu linie dubla),sertare pentru bani de diferite dimensiuni,precum si alte produse si accesorii.

 

Va invitam sa experimentati produsele noastre si va asiguram ca vom impartasi aceeasi convingere:CALITATE INAINTE DE TOATE.


 
 
CONTACT SC MEDA SERVICE S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X